Cadeaubon verhoogde motorrijvaardigheid

Cadeaubon verhoogde motorrijvaardigheid

» Ontvangst koffie/thee 
» Evenwichtsoefeningen
» Bochtentechniek
» Remmen/noodstop
» Bochtentechniek
» Obstakel rijden 
 

€ 112,00












Verhoogde Motorrijvaardigheidstraining (VMT)

De VMT is een praktijktraining van een halve dag, die door onze speciaal opgeleide KNMV instructeurs verzorgd wordt. Dat betekent een pittige kwaliteitstraining, maar vooral een leuke en leerzame dag.

Voor een geslaagde en dag. Succes verzekerd!
De VMT is door ons ontwikkeld voor de motorrijder die zijn motorrijvaardigheid verder wil ontwikkelen. Er wordt gestart in het Opleidingscentrum met een klein gedeelte theorie en de dagindeling wordt besproken. Voor het praktijkgedeelte zal gebruik gemaakt worden van het speciaal hiervoor ingerichte oefencentrum van het Verkeersopleidingscentrum.

Voertuig en kleding
De cursus wordt op uw voertuig gevolgd. Wanneer u niet over een motor beschikt, kunt u tegen gereduceerd tarief bij het opleidingscentrum een motor huren. Gepaste kleding is een vereiste. Wanneer u niet over eigen gepaste kleding beschikt, is het mogelijk om ook motorkleding van het opleidingscentrum te huren.

Voor wie is de training geschikt?
De training is geschikt voor iedereen met een motorrijbewijs. Er zijn meerdere cursusdagen per jaar waarop iedereen kan inschrijven. Vaak wordt deze training gecombineerd met een anti-slipcursus motor. Vraag naar de mogelijkheden en aanbiedingen. Heeft u belang bij een specifieke training dan kunt u hierover contact met ons opnemen.

Begeleiding
De rijvaardigheidstraining wordt verzorgd door een ervaren docent van het Verkeersopleidingscentrum. De docent zorgt ervoor dat de cursist optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de anti-slipcursus bestaat, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Iedere deelnemer krijgt zo ruimschoots de mogelijkheid om de stof eigen te maken.

"Alle cursussen worden door KNMV-gediplomeerde motorrijinstructeurs verzorgd."

U heeft de mogelijkheid om de naam van de ontvanger op de cadeaubon te laten zetten.

De cadeaubon kan op een ander adres afgeleverd worden. De adres gegevens kunt u hieronder invullen.

  • Informatie
  • Bestellen