Slipcursus & stress parcours

Slipcursus & stress parcours

» Ontvangst koffie/thee 
» Bespreking arrangement
» Anti-Slipcursus
» Pauze
» Stress parcours
» Nabespreking & afsluiting

€ 55,50

Slipcursus & stress parcours 2 uren Slipcursus & stress parcours 3 uren Slipcursus & stress parcours 4 uren
€ 55,50 per persoon € 65,50 per persoon € 75,50 per persoon

Doen als bedrijfsuitje

Slipcursus? Doen! is ons advies. Vele bedrijven, afdelingen en personeelsverenigingen gingen u al voor. Naast het plezier van stoeien met de auto levert deze cursus u veel voordeel op. Denk maar aan schades die ontstaan door een ongeplande slip.
Komt u met uw organisatie van 100 personen of met een kleiner gezelschap van 10 personen? Geen probleem! Wij maken ieder programma op maat en naar uw wens. Vraag een offerte op maat aan en wij nemen contact met u op.

Anti-slipcursus

Bij het volgen van een anti-slipcursus leert u in één dag tijd uw voertuig, door middel van de juiste stuur- en remtechnieken, onder controle te krijgen. Het belangrijkste doel van de anti-slipcursus is dat u leert hoe u moet handelen als uw auto in de slip raakt en hoe u dit kunt voorkomen.

Stress parcours

Dit is de snelste teambuildingsactiviteit die er bestaat! Werk samen als team om zo snel mogelijk het parcours af te leggen. Maak kennis met de auto tijdens de eerste slalom en daarna begint de echte proef! Alle 4 inzittenden van de auto hebben een eigen taak en dragen dus bij aan het gezamenlijk resultaat.

Het doel van het stress parcours is de snelste tijd neer te zetten en uiteraard eeuwige roem te vergaren doordat u goed samenwerkt en de overige deelnemers vakkundig achter u heeft gelaten.

Door het samenwerkende karakter en de onderlinge competitie van dit onderdeel, is deze activiteit voor iedereen er één om lang over na te praten. Voor deze activiteit zijn er geen speciale kledingvoorschriften, wel is het aan te raden schoenen aan te trekken waar u snel op kunt lopen!

Voor wie is het arrangement geschikt?

Het arrangement is geschikt voor particulieren en bedrijven. Op aanvraag zijn er speciale arrangementen te organiseren. Voor bedrijven hebben wij specifieke programma's, de programma's kunnen eventueel aangepast worden aan uw wensen.

Begeleiding

De activiteiten worden begeleid door ervaren medewerkers van het Verkeersopleidingscentrum. De medewerkers zorgen ervoor dat elke deelnemer optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de activiteiten bestaan, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om aan de activiteiten deel te nemen.

Tijdens de activiteiten wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de activiteit. Op deze manier wordt ook ervaren hoe het is om diverse activiteiten op de passagiersstoel of achterin mee te maken.

Arrangement is op basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen maken wij een offerte op maat. Voor dagarrangementen maken wij een offerte op maat.
Staat uw arrangement er niet tussen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven zijn exclusief BTW.

  • Informatie
  • Offerte