Rally arrangement 2.0

Rally arrangement 2.0

» Ontvangst koffie/thee 
» Bespreking arrangement
» Voorbereiden route
» Rally arrangement 2.0 & Finish
» Nabespreking & afsluiting

€ 39,50
Rally arrangement 2.0

3 uur durend arrangement. Samen met uw vrienden, familie of collega’s de beste rally rijden! Een echte teambuildingsactiviteit, want je werkt samen als team om zo secuur mogelijk de beste route te rijden. De rally wordt gereden in uw eigen auto met twee personen of meer. De bestuurder en navigator werken nauw samen, kaartlezen, navigeren en goed opletten gegarandeerd. Er zijn diverse routes die gereden moeten worden met een gemiddelde snelheid. Via een puntensysteem worden de winnaars aan het einde van de Rally bekend gemaakt. Met wie wilt u samen de Rally rijden en wie daagt u uit!


Door het samenwerkende karakter en de onderlinge competitie van dit onderdeel, is deze activiteit voor iedereen er één om lang over na te praten. Voor deze activiteit zijn er geen speciale kledingvoorschriften, wel is het aan te raden schoenen aan te trekken waar u snel op kunt lopen!

Doen als bedrijfsuitje
Rally? Doen! is ons advies. Vele bedrijven, afdelingen en personeelsverenigingen gingen u al voor.
Komt u met uw organisatie van 100 personen of met een kleiner gezelschap van 10 personen? Geen probleem! Wij maken ieder programma op maat en naar uw wens. Vraag een offerte op maat aan en wij nemen contact met u op.

Voor wie is het arrangement geschikt?
Het arrangement is geschikt voor particulieren en bedrijven. Op aanvraag zijn er speciale arrangementen te organiseren. Voor bedrijven hebben wij specifieke programma's, de programma's kunnen eventueel aangepast worden aan uw wensen.

Arrangement is op basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen maken wij een offerte op maat. Voor dagarrangementen maken wij een offerte op maat.
Staat uw arrangement er niet tussen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven zijn exclusief BTW.

  • Informatie
  • Offerte