Quad rijden & ongevalsimulator

Quad rijden & ongevalsimulator

» Ontvangst koffie/thee 
» Bespreking arrangement
» Quad rijden
» Pauze
» Ongevalsimulator
» Nabespreking & afsluiting

€ 45,50

Quad rijden & ongevalsimulator 2 uren Quad rijden & ongevalsimulator 3 uren Quad rijden & ongevalsimulator 4 uren
€ 45,50 per persoon € 55,50 per persoon € 65,50 per persoon

Quad rijden

Bij deze sport dient u snelheid en behendigheid te combineren. Op ons eigen offroad quadparcours komt u meerdere heuvels tegen al dan niet gevolgd door scherpe bochten. Hier kunt u ervaren wat u met een quad kunt doen. Er zijn diverse mogelijkheden om deze belevenis onvergetelijk te maken.

Ongevalsimulator

U raakt betrokken bij een ongeval waarbij u ondersteboven in uw voertuig in de veiligheidsgordel hangt. Hoe moet u zichzelf en uw passagiers bevrijden? Natuurlijk is dat niet het eerste waar u aan denkt als u gaat autorijden. Toch is het verstandig om goed voorbereid op pad te gaan, zodat u weet wat u het beste kunt doen als u op de kop in de gordel hangt.

Voor wie is het arrangement geschikt?
Het arrangement is geschikt voor particulieren en bedrijven. Op aanvraag zijn er speciale arrangementen te organiseren. Voor bedrijven hebben wij specifieke programma's, de programma's kunnen eventueel aangepast worden aan uw wensen.

Begeleiding
De activiteiten worden begeleid door ervaren medewerkers van het Verkeersopleidingscentrum. De medewerkers zorgen ervoor dat elke deelnemer optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de activiteiten bestaan, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om aan de activiteiten deel te nemen.

Tijdens de activiteiten wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de activiteit. Op deze manier wordt ook ervaren hoe het is om diverse activiteiten op de passagiersstoel of achterin mee te maken.

Arrangement is op basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen maken wij een offerte op maat. Voor dagarrangementen maken wij een offerte op maat.
Staat uw arrangement er niet tussen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven zijn exclusief BTW.

  • Informatie
  • Offerte