Verhoogde motorrijvaardigheid

Verhoogde motorrijvaardigheid

» Ontvangst koffie/thee 
» Evenwichtsoefeningen
» Bochtentechniek
» Remmen/noodstop
» Motorspeeltuin
» Obstakel rijden 
 

€ 112,00


Verhoogde motorrijvaardigheidstraining (VMT)

De VMT is een praktijktraining van een halve dag, die door onze speciaal opgeleide KNMV instructeurs verzorgd wordt. Dat betekent een pittige kwaliteitstraining, maar vooral een leuke en leerzame dag.

Voor een geslaagde en succes verzekerde dag!
De VMT is door ons ontwikkeld voor de motorrijder die zijn motorrijvaardigheid verder wil ontwikkelen. Er wordt gestart in het Opleidingscentrum met een klein gedeelte theorie en de dagindeling wordt besproken. Voor het praktijkgedeelte zal gebruik gemaakt worden van het speciaal hiervoor ingerichte oefencentrum van het Verkeersopleidingscentrum.

Voertuig en kleding
De cursus wordt op uw eigen motor gevolgd. Wanneer u niet over een motor beschikt, kunt u tegen gereduceerd tarief bij ons een motor huren.
Gepaste kleding is een vereiste, wanneer u niet over eigen gepaste en veilige kleding beschikt, is het mogelijk om motorkleding van ons te huren.

Voor wie is de training geschikt?
De training is geschikt voor iedereen met een motorrijbewijs. Er zijn meerdere cursusdagen per jaar waarop iedereen kan inschrijven. Heeft u belang bij een specifieke training dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Vaak wordt de VMT cursus gecombineerd met een anti-slipcursus motor, vraag naar de mogelijkheden en aanbiedingen.

Begeleiding
De rijvaardigheidstraining wordt gegeven door een ervaren docent van het Verkeersopleidingscentrum. De docent zorgt ervoor dat elke cursist optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de rijvaardigheidstraining bestaat, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om de stof eigen te maken.

"Alle cursussen worden door KNMV-gediplomeerde motorrij-instructeurs verzorgd."

U kunt direct uw cursus online boeken.
Staat uw gewenste datum er niet bij?
Neem dan contact met ons op en we plannen samen een datum naar wens!

Staat uw gewenste datum er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu