Last-minute dagdeel slipcursus motor

Last-minute dagdeel slipcursus motor

Anti-slipcursus
» Ontvangst koffie/thee
» Noodstop zonder abs
» Noodstop met abs
» Achterwielslip
» Voorwielslip
» Uitwijk oefening
 

€ 112,00

Risicobewustwording
U wilt uw rijvaardigheid op uw motor naar een hoger niveau brengen? Dan is de Anti-slipcursus Motor de perfecte manier. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van verhoogde rijvaardigheidstrainingen.
De Antislipcursus Motor, waarbij veiligheid en voertuigbeheersing centraal staan, bevat diverse remtechnieken onder verschillende omstandigheden. Dit houdt in: meerdere soorten ondergrond en het toepassen van de achterrem, voorrem, stuurtechnieken en combinaties daarvan.

Specialisme
Het Verkeersopleidingscentrum is gespecialiseerd in alle soorten anti-slipcursussen. Door middel van verschillende soorten ondergrond kunnen diverse situaties nagebootst worden. Tijdens deze anti-slipcursus kunt u ervaren hoe het is om met een motor in de slip te raken maar ook hoe u dit kunt voorkomen en oplossen.

Met het behalen van uw motorrijbewijs bent u er nog niet!
Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de anti-slipcursus met de motor een doel voor ogen heeft.
Door middel van onze expertise willen wij u:
» bewust maken van de risico's in het verkeer
» verschillende rijvaardigheidstechnieken bijbrengen, zodat u na de anti-slipcursus weet hoe u moet handelen in bepaalde (gevaarlijke) verkeerssituaties
» de technieken bijbrengen om uw voertuig onder alle omstandigheden onder controle te krijgen en te houden
» na de anti-slipcursus motor ontspannen en gecontroleerd de weg op sturen

Wij leren u de juiste technieken!
Hier ervaart u door middel van onze zelf-ontwikkelde anti-slipcursus motor hoe een motorfiets reageert als u op een glad wegdek moet remmen en/of uitwijken. De situatie wordt zo realistisch mogelijk gemaakt door middel van meerdere watermuren, zodat er een schrikreactie bij de bestuurder ontstaat.

Voor wie is de training geschikt?
De training is geschikt voor iedereen met een motorrijbewijs. Er zijn meerdere cursusdagen per jaar waarop iedereen kan inschrijven. Heeft u belang bij een specifieke training dan kunt u hierover contact met ons opnemen.

Begeleiding
De anti-slipcursus wordt verzorgd door een ervaren docent van het Verkeersopleidingscentrum. De docent zorgt ervoor dat de cursist optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de anti-slipcursus bestaat, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Iedere deelnemer krijgt zo ruimschoots de mogelijkheid om de stof eigen te maken.

Tijdens de anti-slipcursus wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de anti-slipcursus. Op deze manier wordt ook van anderen geleerd.

"Op een actieve en plezierige manier leren wij u uw vaardigheden op een hoger niveau te brengen."

U kunt direct uw slipcursus online boeken.
Staat uw gewenste datum er niet bij?
Neem dan contact met ons op en we plannen samen een datum naar wens!

Staat uw gewenste datum er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Boek nu