Cadeaubon slipcursus dagdeel 3 uren

Cadeaubon slipcursus dagdeel 3 uren

» Ontvangst koffie/thee
» Noodstop gladde ondergrond
» Noodstop met/zonder abs
» Uitwijkmanoeuvre
» Rem- en uitwijkoefening
» Over- en onderstuurtraining
 Anti-slipcursus

Tijdens de anti-slipcursus wordt er gereden in voertuigen van het opleidingscentrum. Deze voertuigen zijn aangepast om de oefeningen op een zo realistisch mogelijke manier te kunnen doen. De anti-slipcursus kan ook met eigen voertuig gevolgd worden. Dit heeft vele voordelen: u moet tenslotte met uw eigen voertuig zo veilig mogelijk de weg op.

"De perfecte balans tussen rem- en stuurtechniek"
Wij zorgen ervoor dat u uw voertuig beter onder controle krijgt. Dit doen wij door u de meest effectieve rem- en stuurtechnieken aan te leren.

Dagdeel cursus
Tijdens de dagdeel cursus oefent u de effectiefste rem-en stuurbewegingen in een ongevalsituatie. De anti-slipcursus wordt uitgevoerd door het Verkeersopleidingscentrum op ons eigen oefenterrein.

U leert veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstop. Door middel van deze speciale uitwijkmanoeuvres leert u de controle over uw voertuig te houden of terug te krijgen. U doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip).

Voor wie is de training geschikt?
De training is geschikt voor particulieren en bedrijven. Voor particulieren zijn er speciale cursus dagen waarop iedereen kan inschrijven. Voor bedrijven bieden wij specifieke programma's op maat. Deze programma's kunnen uiteraard aangepast worden aan uw wensen.

Begeleiding
De anti-slipcursus wordt verzorgd door een ervaren docent van het Verkeersopleidingscentrum. De docent zorgt ervoor dat de cursist optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de anti-slipcursus bestaat, worden op een zo efficiƫnt mogelijke manier behandeld. Iedere deelnemer krijgt zo ruimschoots de mogelijkheid om de stof eigen te maken.

Tijdens de anti-slipcursus wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de anti-slipcursus. Op deze manier wordt ook ervaren hoe het is om de oefeningen op de passagiersstoel of achterin mee te maken.

U heeft de mogelijkheid om de naam van de ontvanger op de cadeaubon te laten zetten.

De cadeaubon kan op een ander adres afgeleverd worden. De adres gegevens kunt u hieronder invullen.

  • Informatie
  • Bestellen