IJsrijden

IJsrijden

» Ontvangst koffie/thee 
» Bespreking arrangement
» IJsrijden
» Pauze
» IJsrijden
» Nabespreking & afsluiting

€ 35,50

IJsrijden 1 uren IJsrijden 2 uren IJsrijden 3 uren
€ 35,50 per persoon € 40,00 per persoon € 45,50 per persoon

IJsrijden

IJsrijden is een activiteit waarbij de achterwielen van de auto zijn uitgerust met een vernuftige stellage van wieltjes, hierdoor wordt het voertuig zeer moeilijk bestuurbaar en komt het nu echt op de stuurmanskunsten van de bestuurder aan om het voertuig over het uitdagende parcours te manoeuvreren. De activiteit is uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit met een zeer hoge fun factor.

Voor wie is het arrangement geschikt?
Het arrangement is geschikt voor particulieren en bedrijven. Op aanvraag zijn er speciale arrangementen te organiseren. Voor bedrijven hebben wij specifieke programma's, de programma's kunnen eventueel aangepast worden aan uw wensen.

Begeleiding
De activiteiten worden begeleid door ervaren medewerkers van het Verkeersopleidingscentrum. De medewerkers zorgen ervoor dat elke deelnemer optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de activiteiten bestaan, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om aan de activiteiten deel te nemen.

Tijdens de activiteiten wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de activiteit. Op deze manier wordt ook ervaren hoe het is om diverse activiteiten op de passagiersstoel of achterin mee te maken.

Arrangement is op basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen maken wij een offerte op maat. Voor dagarrangementen maken wij een offerte op maat.
Staat uw arrangement er niet tussen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven zijn exclusief BTW.

  • Informatie
  • Offerte